Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Roma ile oynanan karşılaşmanın ardından görevinden istifa ettiğini resmen duyurdu. Kartal, kulübün önünü açmak ve gelecek teknik direktöre yardımcı olmak amacıyla bu kararı aldığını belirtti. Kartal, “Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla herkese iyi akşamlar dilerim” sözleriyle vedalaştı.
Başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal’ın istifa kararını ilk başta kabul etmediğini açıklamıştı. Kartal’ın stres altında olduğunu ve şişe atılması gibi olaylar nedeniyle böyle bir karar aldığını belirten Yıldırım, tecrübeli teknik adamın görevine devam etmesi gerektiğini vurgulamıştı. Yıldırım, “Ben onun büyüğüyüm, ‘devam edeceksin’ dedim, devam edecek” ifadelerini kullanmıştı.
Ancak, kulislerde başka bir teknik direktörün menajerinin kulüp binasında görüşme yaptığına dair çıkan iddialar İsmail Kartal’ı hayal kırıklığına uğrattı. Bu iddiaların ardından Kartal’ın telefonlarını kapattığı ve antrenmana katılmadığı öğrenildi.
Yapılan görüşmeler sonucunda Fenerbahçe yönetimi, İsmail Kartal’ın istifasını kabul etti. Bu gelişme sonrası teknik direktörlük koltuğu için arayışlar başlayacak.
Fenerbahçe’nin bir sonraki maçı olan Gaziantep FK karşılaşmasında takımın başında Dirk Kuyt’un yer alması bekleniyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]