Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe’nin Göztepe karşısında aldığı mağlubiyetin ardından yaptığı değerlendirmelerde, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın döneminin sona erdiğini iddia etti. Çelikler, Yıldırım’ın kulüp üzerindeki etkisinin bittiğini belirterek Fenerbahçe’nin yeni bir yapılanma ile yoluna devam etmesi gerektiğini savundu.
Fenerbahçe’nin ligdeki mevcut durumunu değerlendiren yorumcular, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk şansının azaldığı görüşünde birleşti. Onur Tuğrul, 10. hafta sonunda 9 puan geride ve 5. sırada olunduğunu hatırlattı. Metin Tekin ise şampiyonluk ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu ifade etti.
Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışındaki durumunu sert bir dille eleştirdi. Çelikler, sarı-lacivertli ekibin şampiyonluktan koptuğunu belirterek, bu durumun kulüp için yeni bir yapılanma fırsatı olabileceğini söyledi. Fenerbahçe’nin gelecek sezondan itibaren yeni bir başkan ve yönetimle yola devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’deki etkisinin sona erdiğini savunan Çelikler, “Aziz Yıldırım bugünden itibaren silinmiştir. Aziz Yıldırım tarihe geçecek bir başkanken tarih olmuştur” ifadelerini kullandı. Yıldırım’ın geçmişte diğer başkan adaylarına yönelik tavrını da eleştiren Çelikler, “Ali Koç’u aşağıladı, Sadettin Saran’ı aşağıladı, ‘tek reis var o da benim’ dedi. Fenerbahçe değil, Azizbahçe kaybetti. Kasım ayında havlu attık” şeklinde konuştu.
Çelikler, olası teknik direktör değişikliklerine de değinerek Aykut Kocaman’ın yeniden göreve gelebileceğini ancak bu durumun da Kocaman için sonun başlangıcı olacağını öne sürdü. “Fenerbahçe temizleniyor, o gözle bakıyorum” diyen Çelikler, Aziz Yıldırım’ın etkisinden çıkacak kimsenin Fenerbahçe’de yeri olmayacağını sözlerine ekledi.
Reklam & İşbirliği : [email protected]