SON GELİŞME
--:--:--

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti 25 Yıllık Bir Destandır ve Ümmetin Umududur

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti 25 Yıllık Bir Destandır ve Ümmetin Umududur

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sapanca’da düzenlenen AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış konuşmasında partinin 25 yıllık yolculuğunu ve gelecek hedeflerini değerlendirdi. Erdoğan, AK Parti’nin ilkelerinden taviz vermeden kendisini yenileyerek ve ufkunı genişleterek ilerlediğini vurguladı.

Toplantıya katılan tüm arkadaşlarına teşekkür eden Erdoğan, 14 Ağustos 2001’de AK Parti’yi kurarak Türkiye’de yeni bir sayfa açtıklarını belirtti. Partinin Türkiye’yi dönüştürdüğünü ve yeni, özgün bir bakış açısı kazandırdığını ifade etti. Erdoğan, başarılarla dolu çeyrek asırlık destanda gönül köprülerinin ve her türlü öneriye, yapıcı eleştiriye açık olmanın önemine dikkat çekti. Türkiye’nin tüm renklerini partinin çatısı altında buluşturduklarını söyledi.

AK Parti’nin Potansiyeli ve Başarı Hikayesi

Güvenlik, kalkınma, ekonomi ve toplum gibi başlıklarda ortak akıl oturumlarında bakanların mevcut çalışmaları paylaştığını ve öneri/eleştirilerin not alındığını aktaran Erdoğan, sahadan gelen geri bildirimlerin alındığını ve AK Parti’nin Türkiye’ye yön verecek kapasitesini bir kez daha gördüklerini belirtti. Erdoğan, 25 yıl önce millete hizmet yolunda neye talip olduklarını bilerek yola çıktıklarını, engelleri aşarak bugünlere geldiklerini ve bu süreçte büyük bir başarı hikayesine imza attıklarını söyledi. Yol arkadaşı olarak bu destanın parçası olmaktan duyduğu kıvancı dile getirdi.

Erdoğan, daha önce hiçbir siyasetçinin gitmediği yerlere gittiklerini, Türkiye’yi baştan başa dolaştıklarını ve dünyanın dört bir yanına ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti. İç siyasette Ankara’yı Türkiye’ye açtıkları gibi dış politikada da Türkiye’yi dünyaya açtıklarını belirtti. Kapsama alanı dışında bırakılmış coğrafyalarla kucaklaştıklarını ve nerede ihtiyaç duyulduysa orada olmaya gayret ettiklerini söyledi. Erdoğan, AK Parti’nin mensuplarından çok daha büyük bir hareket olduğunu ve bu hareketin sadece 86 milyonun değil, ümmetin de umudu olduğunu vurguladı. Gazze, Şam, Mogadişu, Beyrut, Lefkoşa ve Bakü’nün kendilerine baktığını, mazlumların duasını alan bir hareket olduklarını belirtti.

Gazze’de yaşanan soykırımın hesabının sorulacağını vurgulayan Erdoğan, annesinin emzirdiği bebeği nişan alarak binlerce bebeğin şehit edildiğini söyledi. Yüklerinin ağır olduğunu ve bu soykırımın hesabının sorulacağını belirtti. Yapılması gerekenin davaya dört elle sarılmak, daha çok çalışmak ve gayret etmek olduğunu ifade etti. Yorulanların kenara çekilmesini, kenara gelmeyenlerin ise meydanın hakkını vermesini istedi. Gönüller yaparak, kazanarak bugünlere geldiklerini, gelen herkesi başlarının tacı edeceklerini, eleştirilere kulak vereceklerini ve öncelikle kibirden uzak duracaklarını sözlerine ekledi.

Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti 25 Yıllık Bir Destandır ve Ümmetin Umududur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti 25 Yıllık Bir Destandır ve Ümmetin Umududur
İran’dan ABD Üslerine Misilleme Saldırısı Kuveyt ve Bahreyn’deki Tesisler Vuruldu
İran’dan ABD Üslerine Misilleme Saldırısı Kuveyt ve Bahreyn’deki Tesisler Vuruldu
Tesla Otopilot Davası Texas’a Sıçradı Çifte Soruşturma Başladı
Tesla Otopilot Davası Texas’a Sıçradı Çifte Soruşturma Başladı
Datça’da Bakımsız Yol Şikayeti Valilik ve Kaymakamlığa Taşındı
Datça’da Bakımsız Yol Şikayeti Valilik ve Kaymakamlığa Taşındı
Fransa’da 48 Vilayette Orman Yangını Riski Turuncu Alarm
Fransa’da 48 Vilayette Orman Yangını Riski Turuncu Alarm
Adalar Belediyesinde Ruhsat Yolsuzluğu Operasyonu 42 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Adalar Belediyesinde Ruhsat Yolsuzluğu Operasyonu 42 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Haberin Doğru Adresi
Haber Opsiyon

Reklam & İşbirliği : [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları HABER OPSİYON saklıdır. Seobaz Haber Teması