Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Rüyaların Sırlı Dünyasına Yolculuk: İkinefesbirrüya

Rüyaların Sırlı Dünyasına Yolculuk: İkinefesbirrüya

admin admin -
12 0

Ruhunuzun Derinliklerine Yolculuğa Hazır Mısınız?

Merhaba, rüyaların gizemli dünyasına hoş geldiniz! İç dünyanızın kapılarını aralayarak kendinizi keşfetmeye ne dersiniz? İşte tam da bu noktada, İkinefesbirrüya olarak sizin için buradayız.

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yükselen mesajlarla doludur. Belki de her gece aldığınız bu mesajları anlamlandırmak için bir rehber arıyorsunuzdur. İşte tam bu noktada, İkinefesbirrüya olarak size eşlik etmek için buradayız.

Rüya yorumu konusundaki uzman ekibimizle, rüyalarınızın derin anlamlarını çözüyoruz. İster bir sembolü yorumlamak, ister geleceğe dair ipuçları aramak olsun, biz buradayız. İçsel yolculuğunuzda size rehberlik etmek için hazırız.

Hadi, rüyaların sırlı dünyasına birlikte adım atalım! İkinefesbirrüya ile iç dünyanızı keşfetmeye hazır mısınız?

İletişim Bilgileri

📧 E-posta: [email protected]

📞 Telefon: +90 693 38 80

Sosyal Medya:

📷 Instagram: https://www.instagram.com/ikinefesbirruya/

📘 Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558268423223

Tiktok: https://www.tiktok.com/@ikinefesbirruya

1978 yılında İstanbul’da doğdum.2000 yılında Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Uzun yıllar ilaç sektöründe Kalite Güvence ve Kalite Kontrol departmanlarında görev aldım. İnsanların bedensel sağlığı üzerine çalışırken, diğer taraftan da insan psikolojisiyle yakından ilgilenmeye başladım. İlgim önce kişisel gelişim konuları ile ilgili kitap okumak iken, sonrasında konuyla ilgili birçok farklı seminerlere katıldım. Ardından kariyerimi bu yönde devam ettirmeye karar verdim. Işık Elçi Akademi’den Spiritüel Yaşam Danışmanlığı eğitimi aldım. Aynı zamanda yine aynı kurumdan NLP Uygulayıcılık Eğitimi, Reiki Master, Rüya Analizi eğitimlerini aldım. Kişisel Gelişim Dergilerinde Rüya Analizleri, Rüyalarda duyguları iyileştirmekle ilgili yazılar yazmaktayım.

Nefes Okulu’nda Sn. Mustafa Kartal eğitmenliğinde Sertifikalı Nefes Koçluğu, Sertifikalı Holoterapi (Nefesle Bilinçaltı Çalışması ) Eğitmenliği ve Sertifikalı Çocuk Nefes Koçluğu Programlarını başarıyla tamamladım.

Ardından kurumlara ve bireylere farklı bakış açıları ve fırsatları görmelerini sağlayan Points Of You İletişim Araçları Uygulayıcı Eğitimi aldım.

Bireysel seanslarda nefesle birlikte rüyalarını paylaşmak isteyenlere rüya analizi konusunda destek veriyorum.

Farkındalık Analizlerinde bireylerin ve grupların odaklandığı konularda bilinçaltı düşüncelerini anlamak ve dönüştürmek için kartlarla da analizler yapmaktayım.

Uplifers Dergisinde yaklaşık 4 yıl boyunca düzenli olarak, rüyalarla ilgili yazılar yazdım.

Sn. Barış Özkırış’tan psikolojik astroloji eğitimi alarak bizler doğarken gökyüzündeki sembollerin ruhsal yaşantımıza yansımalarını anlayarak yolculukta ilerlemeye devam ediyorum. Son yıllarda rüya analizlerini, doğum haritalarından faydalanarak farklı bir uygulama ile çalışmaya yoğunlaştım, danışanlarıma bu konuda hizmet veriyorum. danışanlarıma bu konuda hizmet veriyorum.

Röportaj Veren:Serap Özdağ

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir