Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2022 Renault Trafic Türkiye’de

2022 Renault Trafic Türkiye’de

haber haber -
10 0

Renault, uzun yıllardır Oyak Grubu’yla birlikte ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteriyor. Özellikle kullanıcılarına sunduğu özellikler ve uygun fiyatları sayesinde çok sevilen şirket, hem ülkemizde hem de dünya genelinde iyi satış rakamlarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

Yeni Trafic, bir önceki modellere kıyasla kullanıcıların karşısına daha şık bir tasarımla çıkıyor. Araç, dikkat çekici tasarımı sayesinde hem bireysel müşterilerin hem de kurumsal müşterilerin isteklerini karşılayabiliyor. Özellikle bir önceki modele göre daha rahat ve ferah bir iç kabine sahip olan hafif ticari, teknolojik anlamda da kullanıcıları memnun edebiliyor.

Adaptif cruise kontrol, aktif acil fren destek sistemi, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, otomatik uzun-kısa far teknolojisi ve trafik işaretleri tanıma sistemi gibi özellikleri kullanıcılarına üst versiyonlarda sunan araç, dijital gösterge paneli ve multimedya ekranıyla binek bir otomobili aratmıyor.

İkinci seçenek ise 2.0 litrelik Blue dCi motor. Bu motor ise diğerinin aksine 170 beygir güç üretebiliyor ve otomatik şanzımanla birlikte alınabiliyor. Renault Trafic modelinin hem panelvan hem de Combi versiyonu bulunuyor. Aracın fiyatları 431 bin TL’den başlıyor.

 

İlgili Yazılar