Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

haber haber -
11 0

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği son zamanlar da hem erkek hem de kadınlar tarafından en çok tercih edilen işlemlerden biridir. Bu işlemin yapılması esnasında pek çok farklı yöntem kullanılır. Bu yöntemleri en doğru şekilde gerçekleştiren uzman hekimleri tercih etmek gerekir.

Uygulanan işlemlerin sağlık açısından faydalı olacak şekilde tercih edilmesi gerekir. Doğru bir teknik söz konusu olur ise çok daha hızlı bir iyileşme süreci yaşanır.

Burun estetiği hem estetik açıdan hem de sağlık açısından yapılabilen bir ameliyat olmaktadır. Genel olarak estetik açıdan tercih edilse de burun içerisinde bulunan kusurların da ortadan kalkmasına yardımcı olur.

Estetik işleminin gerçekleşmesi için ilk olarak kişinin ameliyat için uygun olup olmadığını belirlemek gerekir. Daha sonrasında ise hazırlıklar yapılır ve işleme başlanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi

Burun estetiğinden önce yapılası gereken pek çok husus vardır. Bu hususlardan biri de düzenli ilaç kullanımı olan kişilerin ameliyattan yaklaşık olarak 1 hafta önce ilaç kullanımını bırakması gerektiğidir. Doktorunuza düzenli olarak kullandığınız bir ilaç var ise mutlaka belirtin.

Daha sonrasında ise sigara ya da alkol tüketimini de sınırlandırmak ya da bırakmak gerekir. Bu ameliyatın daha başarılı geçmesini sağlar. Gerekli olan testler de yapıldıktan sonra ameliyat için hazır hale gelinir.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Burun estetiği ameliyatının ne şekilde yapıldığı ve ne kadar sürdüğü merak edilen konulardan bir diğeridir. Ameliyat yaklaşık olarak 3 saat ile 4 saat arasında sürmektedir. Hem kapalı hem açık ameliyat söz konusudur. Doktor size hangisini uygun görür ise o teknik uygulanır.

Anestezi işleminden sonra buruna kesiler atılarak açılır ya da bir kısmından içeri girilerek kapalı ameliyat yapılır. İşlem sonrasında hasta uyandırılarak odaya alınır. Ameliyat sonrasında ise çok dikkatli davranmak gerekir. Böylece sonuç çok daha iyi olmaktadır. Doğru uygulama ve doğru yöntem çok önemlidir.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Burun estetiğinin uygulanacağı kişiler genel olarak kemerli burun yapısına sahip olan kişilerdir. Aynı zaman da geniş bir burun yapısına sahip olan kişilere de estetik tercih edilmektedir. Pek çok kişide burun ucu düşmesi sorunu söz konusudur. Bu gibi durumlarda da burun estetiğini yaparak olumlu bir sonuç elde etmek mümkün olur. Burun estetiği fiyatları tekniğe bağlı olarak değişiklik gösterir.

Burun Estetiği Ameliyatı Teknikleri

Burun estetiği yapılırken 2 farklı teknik tercih edilir. Bu teknikler açık burun ameliyatı ve kapalı burun ameliyatıdır. Burun ameliyatları esnasında genel olarak burun çevresine kesi atılır ve bu şekilde ameliyata başlanır. Kapalı ameliyat açık ameliyata göre çok daha kolaydır. Aynı zaman da işlem sonrası iyileşme süreci de çok daha hızlı olur.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Burun ameliyatı sonrasında yapılması gereken pek çok şey bulunur. Bunlar yapılmaz ise hızlı bir iyileşme söz konusu olmaz. Ödem atmaya yardımcı olan besinlerin tüketilmesi en önemli konular arasında yer alırlar. Aynı zaman da burun çevresine masaj işleminin uygulanması da son derece ideal bir işlem olmaktadır.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

Bunun ameliyatı ile ilgili olarak en çok merak edilen diğer bir konu da fiyat konusu olur. Fiyatın belirlenmesinde kullanılan yöntem ve yapılan klinik büyük bir yere sahiptir. Son zamanlar da en çok tercih edilen estetik işlemlerinden biri olmuştur. Burun estetiği fiyatları her yıl güncel olacak şekilde karşımıza çıkar.

https://www.draysesezim.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

İlgili Yazılar