Bakan Gürlek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’taki okul saldırısında yaşamını yitiren öğretmen Ayla Kara ve öğrencilerin ailelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul ettiği programa katıldı. Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, devletin bu acıyı paylaşmaya devam edeceğini vurguladı.
Bakan Gürlek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailelere gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyetin, devletin bu acının sahiplerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağının güçlü bir ifadesi olduğunu belirtti. Bu kabul, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.
Gürlek, evlatlarını kaybeden ailelerin tarif edilmesi güç acısını yürekten paylaştıklarını dile getirdi. Hayatını kaybeden öğretmen Ayla Kara ile öğrencileri rahmetle anarak ailelerine sabır diledi. Bakan, benzer acıların bir daha yaşanmaması ve çocukları her türlü şiddetten korumak adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]