SON GELİŞME
--:--:--

Bakan Çiftçi’den Mazlum Vurgusu Türkiye Mazlumlara Sığınak Olmaya Devam Edecek

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bakan Çiftçi’den Mazlum Vurgusu Türkiye Mazlumlara Sığınak Olmaya Devam Edecek

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türkiye’nin mazlum ve mağdurlara kucak açmaya devam edeceğini belirterek, bu duruşun ülkenin medeniyet ve inanç mirasının bir parçası olduğunu vurguladı. Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu ülke daima mazlumların sığınağı olmaya devam edecektir” sözlerini rehber edindiklerini ifade etti.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Bakan Çiftçi, Türkiye’nin darda kalana kapısını açmayı ve yurtsuz kalana yurt olmayı inancının ve medeniyetinin en mukaddes emaneti sayan bir millet olduğunu dile getirdi. Bu vizyonun kendileri için en önemli rehber olduğunu söyledi.

Mazlumlara Sahip Çıkma Kararlılığı

Bakan Çiftçi, Türkiye’nin uluslararası alanda mazlumların sesi olma kararlılığını sürdürdüğünü kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türkiye olarak inancına, diline, kökenine bakmadan tüm mazlum ve mağdurlara sahip çıkmayı, onların uluslararası alandaki sesi olmayı sürdüreceğiz” şeklindeki sözlerinin, mazlum ve mağdurlar için bir umut, tüm dünya için bir ders ve kendileri için en önemli rehber olduğunu belirtti.

Ukrayna’daki savaş sırasında Türkiye’ye gelen Ahıska Türkü soydaşların hikayelerine de değinen Çiftçi, sınır kapısından girerken yanında Kur’an-ı Kerim ve vefat eden evladının yadigârı kedi yavrusunu koruyan Kibriya Annemizin yaşadıklarının, merhamet medeniyetinin somut bir örneği olduğunu aktardı.

Bitlis’te Kalıcı Konutlar Teslim Ediliyor

Bakan Çiftçi, Bitlis’te dört yıl önce geçici barınma merkezlerinde yaraları sarılan vatandaşların bugün kalıcı konutlarına kavuştuğunu duyurdu. Göç İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda ve Bitlis Valiliği’nin çalışmalarıyla inşa edilen konutların hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını söyledi. İnşaatların devam ettiğini ve tüm hak sahiplerinin en kısa sürede güvenli yuvalarına kavuşacağını ifade etti.

İçişleri Bakanlığı olarak, Sayın Cumhurbaşkanının liderliğinde kimsesizlerin kimsesi ve sessiz yığınların sesi olmaya devam edeceklerini, İslam şefkatiyle mağdur ve mazlumun elinden tutacaklarını sözlerine ekledi.

Benzer Haberler
Mansur Yavaş’tan Birlik Vurgusu Metro Yatırımı Spekülasyonlarına Tepki
Mansur Yavaş’tan Birlik Vurgusu Metro Yatırımı Spekülasyonlarına Tepki
Diyarbakır’da Yıkılan Binada Kolon Kesildiği Yeni Raporla Ortaya Çıktı
Diyarbakır’da Yıkılan Binada Kolon Kesildiği Yeni Raporla Ortaya Çıktı
Ahbap Derneği’ne 5. Dalga Operasyon: 45 Gözaltı
Ahbap Derneği’ne 5. Dalga Operasyon: 45 Gözaltı
ABD’li Senatör Bernie Sanders’tan Yapay Zeka İçin Gelişme Uyarısı
ABD’li Senatör Bernie Sanders’tan Yapay Zeka İçin Gelişme Uyarısı
Batı Karadeniz’de Petrol Arama Sondajı Başlıyor
Batı Karadeniz’de Petrol Arama Sondajı Başlıyor
BIST 100 Günü Yükselişle Tamamladı Bankacılık Hisseleri Öncü Oldu
BIST 100 Günü Yükselişle Tamamladı Bankacılık Hisseleri Öncü Oldu
Haberin Doğru Adresi
Haber Opsiyon

Reklam & İşbirliği : [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları HABER OPSİYON saklıdır. Seobaz Haber Teması