Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ünlüler Make up Artisti İrem Yanar Bebek’te Kendi Yerini Açtı

Ünlüler Make up Artisti İrem Yanar Bebek’te Kendi Yerini Açtı

haber haber -
17 0

23 yaşında olan ve yedi yıldır Yıldırım Özdemir Bebek şubesinde makyaj artisti olarak çalışan İrem Yanar kendi açtığı yeri ile göz önünde.

Lise ve üniversitede Güzellik Hizmetleri bölümlerinden mezun olan ve ardından 2018 yılında Türkiye makyaj birincisi olan İrem Yanar en büyük hayalini gerçekleştirdi. Oldukça yoğun bir çalışma programına sahip olan ve kendini geliştirmek için sürekli yeni şeyler öğrenen İrem Yanar adını marka yaptı. Her defasında işini aşk ile yaptığını dile getiren makyaj artisti bu süre zarfında hep en iyi zamanı beklemiş. Ardından makyaj sektöründe kirpik ile başlayan ve “Live it-Take it-Feel it” adlı üçfarklı boy kirpik üreten İrem Yanar ardından kendi yerini Bebek’te açtı.

Kurduğu merkezde kendi ürünlerine yer veren bu her yere gönderim sağlayan İrem Yanar başarısını arttırmaya devam ediyor. Bu merkezde oldukça uzun zamandır çalıştığı ürünleri de bulabilirsiniz. İrem Yanar Eyebrow & Eyelash Recovery serumu kaş ve kirpikler için özel olarak formüle edildi. Ürün; kolajen, keratin, biotin, E vitamini, Provitamin B5, tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı içermekte. Şimdilerde oldukça yoğun çalışan isim kendini daha geliştirmek ve tanınmak istiyor.

İlgili Yazılar