Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kazımcan Karataş’tan açıklama

Kazımcan Karataş’tan açıklama

haber haber -
10 0

Kazımcan Karataş’tan açıklama

Galatasaray’ın genç savunma oyuncusu Kazımcan Karataş, sarı-kırmızılı takımla şampiyonluk yaşamak ardından da ülkesini Avrupa’da temsil etmek istediğini söyledi.

Galatasaray’ın 20 yaşındaki oyuncusu Kazımcan Karataş, kariyerine, takım içersindeki arkadaşlığa ve hedeflerine dair kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Başakşehir maçındaki performansı ile ilgili konuşan genç sol bek, “Maç boyunca heyecanlıydım. Kendime güveniyordum. Takım arkadaşlarıma güveniyordum. Hocam bana da güvendi. O yüzden sahadaydım, elimden geleni yaptım. Takım arkadaşlarım bana çok katkı sağladı. Maçın son anına kadar mücadele ettim. Çalıştım, çabaladım ve 3 puanı aldık. Tüm camia olarak 3 puanı hakettik. 1xbet Bunun için de mutluyum. Hem kendim hem arkadaşlarım hem de Galatasaray adına” diye konuştu.

Takım içindeki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunun altını çizen Kazımcan, “Ligin sonu iyice yaklaştı. Bizim ilk günden bu yana tek hedefimiz şampiyonluktu. İçeride çok güzel bir hava var. Aile ortamı var. Bu aile ortamını sahaya yansıtıyoruz. Taraftarımızın coşkusu altında sahaya çıkıyoruz. Bizim için gerçekten büyük bir şans. Bunun için de ben kendi adıma bu şansı yakaladığım için mutluyum. Herkese de çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

İlgili Yazılar