Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bulaşık Makinesinde Yıkanan Bardaklar Çizilmeye Başladı, Bardakların Çizilmesi Nasıl Engellenir?

Bulaşık Makinesinde Yıkanan Bardaklar Çizilmeye Başladı, Bardakların Çizilmesi Nasıl Engellenir?

haber haber -
12 0

Bulaşık Makinesinde Yıkanan Bardaklar Çizilmeye Başladı, Bardakların Çizilmesi Nasıl Engellenir?

Bulaşık makinesi kullanıcıları için en temel kullanım sorunlarının başında içerisinde yıkanan bulaşıkların zarar görmesi gelmektedir. Normal koşullarda bulaşık makineleri teknolojileri gereğince kesinlikle bulaşıklar üzerinde herhangi bir tahribata, deformasyona yol açmayacak teknolojiye sahiptir. Dolayısıyla bulaşık makinesi kullanma kılavuzunda makinede yıkanamaz olarak belirtilen bulaşıkların dışında hiçbir bulaşığın makinede yıkanmadan dolayı zarar görmemesi gerekir. Eğer makinenizde böyle bir sorun yaşıyorsanız, mutlaka en kısa süre içerisinde Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezi hizmetlerimizden destek almalısınız.

Bulaşık Makinesinde Yıkanan Bardaklar Neden Çizilir?

Bulaşık makinelerinde yıkanan bulaşıkların, yıkama sonrasında parlak ve %100 hijyenik olarak çıkması gerekmektedir. Bunun dışında durumlar bulaşık makinesinde hatalı kullanım veya bulaşık makinesi arızası olduğu anlamına gelmektedir. Üsküdar Arçelik Servisi merkezimizde bulaşık makineleri ile ilgili olarak çok sık şekilde bardakları çizmeleriyle ilgili şikayetler gelmektedir. Makinede yıkanan bulaşıkların çizilmesinde;

  • Hatalı bulaşık makinesi deterjanı kullanılması,
  • Bulaşık makinesine gelen suyun sertlik seviyesinin çok fazla olması,
  • Bulaşık makinesinin tuzunun bitmesi veya tuz haznesinin arızalanması,
  • Makineyi aşırı doldurmuş olmanız,

Gibi olasılıklar söz konusudur. Tüm bu olasılıklar ve çok daha fazlası uzmanlarımız tarafından kontrol edilmektedir.

Bulaşık Makinesinde Bardakların Çizilmesi Sorunu Nasıl Giderilir?

Bulaşık makinesinde yıkanan bardakların çizilmesi yönünde bir şikayetiniz bulunuyor ise bunu kesinlikle göz ardı etmemelisiniz. Gerekli çözümlerin sağlanması için alanında uzman ve modern servis altyapıya sahip olan Ataşehir Arçelik Servisi merkezimize başvuru yapmalısınız. Uzman ekiplerimiz ile bulaşık makinenizde meydana gelen bu sorunu en hızlı şekilde çözüme kavuşturacak müdahaleleri yerine getirmekteyiz.

Alanında uzman teknikerlerimiz tarafından gerçekleştirilen her bir müdahale için kalite garantimiz bulunmaktadır. Bulaşık makinenizde yıkadığınız bardaklarınızın çizilmesine neden olan hususun teknik bir arızadan kaynaklanması durumunda hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Bu durumda uzman teknikerlerimiz tarafından yerinde servis müdahaleleri çerçevesinde tüm makine bileşenleri özel ekipmanlar aracılığıyla kontrolden geçirilir. Yapılan kontroller neticesinde belirlenen tüm hata ve arızalar için onarım müdahaleleri yine yerinde gerçekleştirilir.

 

İlgili Yazılar