Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Twitter Spaces için yeni özellikler

Twitter Spaces için yeni özellikler

haber haber -
12 0

Spaces ile Clubhouse benzeri sesli sohbet odalarına uyum sağlayan Twitter, güncellemelere de tüm hızıyla devam ediyor. Son aylarda Spaces platformunu geliştirmek üzere çeşitli güncellemeler duyuran Twitter, podcastler için de çeşitli kolaylıklar getirmişti. Ayrıca 30 saniyelik ses kayıtlarını paylaşma imkanı da yine sosyal medya uygulamasının sunduğu yenilikler arasındaydı. Şirket, bu hafta ise Spaces için bir dizi yeni özellik sunacağını duyurdu.

Twitter, bundan böyle sunuculara kendi alanlarıyla ilgili analizlere erişim olanağı sağlayacak. Yeni analiz özelliği, ilk olarak Mart ayında test sürecine sokuldu. Şimdi ise platformdaki tüm kullanıcılara bu yeni özellik kullanıma açılmış durumda.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar yaptıkları yayın hakkındaki istatistiklere ulaşabilecekler. Buna göre, Twitter Spaces, artık yayını toplamda kaç kişinin canlı takip ettiği, yayının kaç kez tekrarlandığı ve Space sırasında kaç kişinin konuştuğu hakkındaki bilgileri kullanıcısına sunacak.

Şirket ayrıca, kullanıcıların Spaces sunucularını takip etmesini kolaylaştırıyor. Bundan böyle, bir Space sona erdiğinde kullanıcılar yardımcı sunucuların ve konuşmacıların bir listesini görecek ve bunları takip etme seçeneğine sahip olacak. Yeni özellik hem iOS hem de Android kullanıcıları için sunulacak.

İlgili Yazılar