Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kedi Kafesleri ve Yatağı Mamaları Kuryemama.com Sitesinde

Kedi Kafesleri ve Yatağı Mamaları Kuryemama.com Sitesinde

haber haber -
11 0

 Kedi Kafesleri ve Yatağı Mamaları Kuryemama.com Sitesinde

 

Evimizde beslediğimiz hayvanlarımızın mutluluğu ve sağlıklı gelişimi için pek çok farklılık düşünülüyor. Daha eğlenceli vakit geçirebilmelerinin yanında seyahat, beslenme ve dinlenme alanlarının renklendirilmesi için çeşitli ürünler geliştiriliyor.

Konforlu bir ulaşım için yavru kedi Kafesi hem minik dostun hem de sahibinin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanıyor. Daha sağlıklı, daha mutlu ve doğru bir gelişim gösteren hayvanlara sahip olmak için bazı özel ihtiyaçlarını satın almak gerekiyor. Eğer ilk kez evcil hayvan besleyen biriyseniz bunun için biraz araştırma yapmakta fayda var.

Kedi Yatağı Nasıl Olmalı?

 

Kediler sıcak ortamları severler. Bunun için ekstra yumuşak ve tüylü yüzeylere ihtiyaç duyarlar. Yeni kedi sahiplenmiş birinin kedi yatağı nasıl olmalı sorusuna en doğru cevap, yumuşak ve sıcak olmalı şeklinde olacaktır. Kadife gibi yüzeyler en ideal yatak modellerindendir. Tüylü olması sebebiyle alanı daha sıcak tutan bu tür kumaşlar, kedi yataklarına renkli seçeneklerle dikilir. Bunların yanında temizliğinin de kolay yapılıyor olması önemlidir. Genellikle kedi yatakları bu kriter dikkate alınarak üretilir.

Kedi Maması Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Kedinin genel sağlık durumunun iyi olabilmesi için günlük beslenme planını doğru değerlendirmek gerekir. Karnının doymasının gelişimi için yeterli olmadığı, vitamin ve minarelerle desteklenen bir öğün alması gerektiği veteriner hekimler tarafından vurgulanıyor. Özellikle yavru kedilerin bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve direnç kazanması bakımından çeşitli bitkisel vitamin ve minarelerle desteklenmesi gerekiyor. En özel şekilde formüle edilmiş bileşimler çeşitli kontrollerden geçtikten sonra satışa sunuluyor.

Kedilerin En Çok Sevdiği Mamalar

 

İçeriğinde tavuk bulunan mama çeşitleri kedi damak tadına uygun olarak görülüyor. Zevkle öğününü bitiren kedilerin bir yandan sağlıklı gelişim gösterdiği görülüyor. Bu mamalar ekonomik olması yönüyle de sahiplerinin cebini mutlu ediyor.

Kedilerin yavruluk döneminde ihtiyacı olan suyu, yediği besinden karşıladığı görülüyor. Yeterli sıvı miktarını doğru şekilde alabilmesi için yaş mama yemenin yavrular üzerinde olumlu etkisi olduğu söyleniyor.

Kedi Kafesi Ne İşe Yarar?

 

Rahat solunum sağlayacak şekilde dizayn edilen kedi kafesleri, şirin dostlarımızdan ayrılmadan beraber seyahat imkânı sunuyor. Yolculuk sırasında evcil hayvanlarını yanlarından ayırmak istemeyenler için hayvanların da konforu düşünülerek geliştirilmiş bu özel ürün temizliğinin kolay yapılması bakımından da beğeni kazanıyor.

Kediler yolculuğa çıkarken stres yaşayabilirler. Kendilerini güvende ve huzurlu hissetmeye ihtiyaçları vardır. Kafes sistemi de bu his üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Yolculuk boyunca sakin ve güvenli bir şekilde zaman geçirir.

Kedi Kafesi Çeşitleri

 

Çoğunlukla plastik bir malzemeden üretilir. Bunun sebebi kolay temizleme imkanının olmasıdır. Küçük dostunuza taşıma esnasında rahatlık veren bir üründür. Hem kediler hem de kedi sahipleri için önemli bir ihtiyaçtır. Pek çok rengi bulunur ve farklı modellerde üretilir. Genel olarak hava geçiren bir kafes görüntüsü vardır.

Farklı cins kediler için farklı şekillerde kafesler görmek mümkündür. Kaçma tehlikesine karşı kilit sistemi geliştirilmiştir ve güvenlik sağlamıştır. Pet shopların en çok satılan ürünleri arasında yer alır. Kedi sahiplerinin taşımasını kolaylaştırıcı kulp kısmı sağlam ve rahat taşınabilir özelliktedir.

Yavru Kedi Kafesi

Boyut olarak farklı seçeneklerden olabilen kedi kafeslerinde yavrular için çok büyük ebatlara ihtiyaç yoktur. Bilinen kafes sisteminin taşıma ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiş hali kedi kafesleri üretimini sağlamıştır. Kedilerin ve diğer tüm ev hayvanlarının ihtiyaçlarını düşünerek pek çok seçenekte bulunan Kurye Mama sitesi en uygun fiyatlarla ürünlerini sunuyor. Bu siteden ev hayvanlarınızın yavru kedi maması kedi kafesi, yatağı gibi tüm ihtiyaçlarını karşılamanız mümkün.

Formun Üstü

Formun Altı

 

İlgili Yazılar