Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Özel Yat Kiralama & Tekne Kiralama & Yat Tatil Fiyatları

Özel Yat Kiralama & Tekne Kiralama & Yat Tatil Fiyatları

haber haber -
8 0

Özel Yat Kiralama & Tekne Kiralama & Yat Tatil Fiyatları

Gerekli lisans ve deneyime sahip olmanız durumunda kendi kaptanınız olabilir ve mürettebatsız tekne kiralama işlemine sahip olabilirsiniz. Kalabalık gruplarla seyahat etmek, yeni insanlarla tanışmak ve tatilinizi daha renkli hale getirmek istiyorsanız, teknelerin gruplar halinde yelken açtığı flotilla seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Tatilinizin Dolu Dolu Keyfini Çıkarın

Mavi yolculuk yatları genellikle bir cumartesiden diğerine bir hafta veya daha uzun süreliğine kiralanır. Tüm haftalık kiralamalar tatil amaçlıdır. Kiralık bir yat ile ister Bodrum, Marmaris, Göcek, ister Fethiye gibi bir beldeden tatilinize başlayabilir, seçtiğiniz rotada mavi yolculuk keyfi yaşayabilirsiniz. Haftalık yat kiralama ile güneş, deniz ve doğa üçlüsünün tadını çıkarabilir, birçok farklı aktivite yapabilirsiniz. Balık tutmak, dalmak, su sporları yapmak, gün batımını izlemek, sualtı fotoğrafları çekmek, tavla oynamak, yolda doğanın güzelliklerini görmek, yıldızları seyrederken güvertede uyumak ve yeni koylar keşfetmek, kiralık yat ile yapabileceğiniz aktivitelerden sadece birkaçı. .

Günlük yat kiralama fiyatları , otel tatilleri ile hemen hemen aynıdır. 8 kişilik bir grup ile kişi başı günlük 975 euro’dan başlayan fiyatlarla unutulmaz bir mavi yolculuk tatili organize edebilirsiniz.

Kiralık Özel Yatlar ve Tekneler

Tekne kiralama daha çok geceleme olarak yapılmakta ve tatil amaçlı tercih edilmektedir. Tatil köylerinde veya otellerde vakit geçirebilir veya yat kiralayarak Akdeniz veya Karayiplerin cennet koylarında tatilinizi geçirebilirsiniz. Bu size eşsiz bir tatil deneyimi yaşama şansı verir ve şehir hayatının trafik, kirlilik, kalabalık gibi stres faktörlerinden uzaklaşma fırsatı verir. Ayrıca günlük hayatınızda uzak durmaktan şikayet ettiğiniz doğaya dönmek için eşsiz bir fırsat yakalayabilir ve tek bir yerde tatil yapmak yerine her gün farklı koy ve kasabaları görme şansı yakalayabilirsiniz. Yat hayatı basit olduğu için ruhunuzu dinlendirir ve enerji depolamanızı sağlar.

İlgili Yazılar