Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Karın Germa Fiyatları Hangi Duruma Göre Belirlenir?

Karın Germa Fiyatları Hangi Duruma Göre Belirlenir?

haber haber -
9 0

Karın Germa Fiyatları Hangi Duruma Göre Belirlenir?

Orta ve alt karında meydana gelen hasarların giderilebilir olması için işlemin yapılacağı klinik ile iletişime geçerek karın germe fiyatları hakkında detaylı bilgi alınmalıdır. İşlem yapılacak hastanın karın kaslarındaki hasar durumu belirlenerek, fiyat bilgisi verilmiş olur.

Genelde egzersizlere ve diyetlere yanıt vermeyen hastalar için kullanılmış olur. Hasar durumuna göre karın germe fiyatları değişkenlik gösterebilir.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Çeşitli nedenlere bağlı olarak bölgesel yağlanma meydana gelir. Yağlanma sorunu herkesin başına gelebilecek bir problem olarak bilinir. Cilt sarkmaları, karın kası sarkıkları gibi sorunlardır. Çeşitli tekniklerin kullanılmasıyla birlikte karın kasları sıkılaştırılır. Yapılan işlem hem erkeklere hem de kadınlara rahatlıkla uygulanabiliyor.

Karın Germe Operasyonu Neden Yapılır?

Genelde kişilerin yaptığı diyet, spor ve egzersizlere rağmen yanıt alınamayabilir. Buna sebep olarak medikal tedavilere başvurulur. Yapılan uygulama ile birlikte kişinin karın kasları zayıflatılarak sıkılaştırılmış olur. Böylelikle fazla olan karın kaslarının vücuttan dışarıya atılmasını sağlar.

Karın Germe Operasyonu Ne Kadar Sürer?

Ameliyat süresi hakkında kesin olarak bilgi verme durumu yoktur. Çünkü burada hastanın hasar durumuna göre sürede değişkenlik görülür. Ameliyat yapıldıktan sonra genelde 1-3 gün içinde hastanede kalmak gerekir. Bu esnada hastanın durumu hakkında fazla bilgiye sahip olunarak, gözetim altında kalır.

Ameliyat Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır?

Hastanın durumu hakkında bilgi sahibi olmak ve doktor gözetiminde kalabilmesi için 1-3 gün arasında hastanede kalması gerekir. Dört haftalık süreçte düzenli olarak korse giyilmiş olur. Ameliyat tamamlandıktan sonra hasta kendine gelir. Aynı zamanda 3-4 saat sonrasında hasta yakını tarafından yürütülmesi gerekir.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hastanın mutlaka işlem öncesinde tetkikleri yapılması gerekir. Böylelikle ameliyata uygunluğu tespit edilerek gerekli olan çalışmalar yürütülmüş olur. Ameliyattan önceki iki haftalık süreçte alkol, sigara, kan sulandırıcı ilaçlar, kafein tüketimine ara verilmelidir.

Karın Germe Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Düzenli olarak korse giyilmesi gerekir. Böylelikle uygulamanın daha etkili olmasını ve dikişlerin atılmamasına yardım edilir. Ağırlık taşımaktan kaçınılmalıdır. Düzenli olarak yürüyüş yapılmalı ve ağır egzersiz, spordan uzak durulmalıdır. Hekimin verdiği talimatlara uyarak, dikkat edilmelidir.

Karın Germe Fiyatları 2021

Gerçekleştirilecek olan ameliyat hakkında güncel fiyat bilgisi verilemez. İşlemin yapılacağı kliniğe göre ve hastanın karın germe işleminde yapılacak işlemin boyutuna göre karın germe fiyatları değişim göstermiş olur.

 

 

Bölgesel İncelme Nedir?

Kullanılacak cihazlara göre değişim gösteren bölgesel incelme uygulaması, oldukça tercih edilen bir yöntemdir. Bölgesel sorunlar, çeşitli nedenlere bağlı beklenmedik bölgelerde meydana gelebiliyor. Kilo verme sorunu yaşayan kişilerde değil, bölgesel yağlanma meydana gelen kişilerde etkili bir şekilde kullanılmış olur. İşlem sırasında ağrı hissedilmez. Verilen ısı ile birlikte yağ kütlelerinin incelip, küçülmesi sağlanmış olur. Bu ısı kişiyi rahatsız etmeden verilir ve bölgedeki sarkmaları giderir.

Bölgesel İncelme Nasıl Uygulanır?

Kişinin vücuduna ısı verilir. Verilen ısı ile birlikte yağ kütlelerinin küçülmesi sağlanmış olur. Isı sıcaklığı kişiyi yakmaz ve rahatsız etmez. Cilt yüzeyine yapılan işlem ile birlikte yağ azalma gerçekleşir. Cilt sıkılaşır ve sağlıklı bir şekilde zayıflama işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Bölgesel İncelme Avantajları Nelerdir?

Vücutta meydana gelen bölgesel yağlanmaların önüne geçebilmekte etkili olduğu için herkes tarafından uygulanabiliyor. Ameliyata ihtiyaç duymadan ısı yöntemi ile yapılır. İşlem bölgesine göre fiyat belirlenir. Hasarın büyüklüğü ve küçüklüğü göz önünde bulundurularak bölgesel incelme fiyatları belirlenir.

Bölgesel Olarak Kaç Santim İncelebilirim?

Bu konu hakkında kesin bilgi verme durumu yoktur. Çünkü hasar durumu hastadan hastaya değişim göstermektedir. Yağlanma sorunu ne kadar çok ise o kadar fazla incelme sağlanabilir. Kanül yardımı ile birlikte biriken yağların vücuttan dışarıya atılmasına yardım eden etkili uygulamadır.

Bölgesel İncelme Tedavi Güvenli Midir?

Bölgesel zayıflama yapıldığı yönteme göre değişkenlik gösterebiliyor. Bu sebepten dolayı etkili ve hastaya uygun olan yöntemi belirlemek gerekiyor. Tedavide kimyasal kullanılmaz. Medikal yöntem kullanıldığı için güvenli bir uygulama olarak bilinir.

Bölgesel İncelme Tedavisi Ağrılı Mıdır?

İşlem esnasında ve sonrasında herhangi bir ağrı oluşmaz. Gelişen teknoloji ile birlikte ciltteki yağ tabakalarının çeşitli yöntem ve tekniklerle kullanılmasıdır. Basen, kol, bacak, göbek gibi bölgelerde çok fazla yağ deposu olduğundan dolayı bu bölgelere sıklıkla uygulanmış olur.

Değişimi Ne Kadar Sürede Fark Ederim?

Meydana gelebilecek değişimin gözle görülebilir olması için seans sayısına bakmak gerekir. Çünkü ne kadar çok seansa ihtiyaç duyulursa, değişimi fark etmekte bir o kadar uzun sürecektir. Hastanın istekleri ve ihtiyaçlarına uygun olan bölgesel incelme fiyatları değişkenlik gösterse de, işlem gerçekleştirildikten sonra değişimi gözle görebilirsiniz.

Bölgesel İncelme Fiyatları 2022

Daha sağlıklı sonuç alabilmek adına işlemin yapılacağı klinik ile iletişime geçerek detaylı bilgi alınabilir. Bölgesel uygulama kişiye özel yapılır. Bu sebepten dolayı bölgesel incelme fiyatları hakkında kesin olarak bilgi verilemiyor.

 

İlgili Yazılar