Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Trabzonspor’un Son Durumu Nedir?

Trabzonspor’un Son Durumu Nedir?

haber haber -
13 0

Trabzonspor’un Son Durumu Nedir?

Pandemi döneminden sonra taraftarsız geçen futbol döneminin ardından artık Trabzonspor taraftarları seyircili maçlara kavuştu. Trabzonspor’un durumunu merak eden taraftarlar Trabzonspor’un son durumu nedir? Sorusunu da merak etmektedir.

Trabzonspor’un son durumu nedir? Sorusu birçok Trabzonspor taraftarı tarafından sorulan soruların başında gelir. Özellikle Trabzonspor’un yakaladığı başarılı gidişat şu dönemlerde devam etmektedir. Önceki sezonlarda birden fazla kez teknik adam değişikliği yapan Trabzonspor bu sezon büyük bir değişikliğe giderek kadrosuna hem genç oyuncuları hem de dünya futbolunda iz bırakmış tecrübeli isimleri kattı.

Trabzonspor’un bu sezonki başarılı gidişatını gelin beraber öğrenelim. İşte Trabzonspor’un son zamanlarda ki durumu.

Trabzonspor Galibiyetleri

Yeni futbol sezonun başlamasıyla beraber Trabzonspor üst üste aldığı galibiyetleri ile taraftarını memnun etmeye devam ediyor. Yıllardır şampiyonluk hasreti ile yanıp tutuşan Trabzonspor taraftarı ise yeni sezon da aradıklarını bulmak için takımlarına büyük bir sevgi göstermekte. Özellikle futbol denilince aklımıza gelen şehirlerden Trabzonspor’un bu durumu da dikkatlerden kaçmıyor. O sene bu sene diyen birçok Trabzonspor taraftarı da Trabzonspor’un bu gidişinden epey memnun.

Trabzonspor’un galibiyetlerine bacak olursak sekizinci hafta itibariyle 5 maçta galip gelmiş 3 maçta ise berabere kalmıştır. Oynadığı futbolla dikkat çeken Trabzonspor’un ise hiç mağlubiyeti yok.

Liginin birinci haftasında Yeni Malatyaspor’u Malatya’da 5 – 1’lik skorla geçen başarılı ekip bu maç ile ligde üst sıraları zorlayacağını belli etmişti.

Ligin ikinci haftasında ise Sivasspor’u kendi evinde 2 – 1 mağlup eden Trabzonspor ligin üçüncü haftasında ise lige yeni çıkan Giresunspor’u 1 – 0’lık bir skorla mağlup etti.

Ligin beşinci haftasında ise İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı 1 – 0 lık bir skorla geçen Karadeniz ekibi sekizinci hafta yani geçtiğimiz haftalarda ise Kayserispor’u Kayseri’de 2 – 1 lik bir skorla geçti.

Trabzonspor Beraberlikleri

Ligin en heyecanlı taraftar grubuna sahip Trabzonspor’un beraberlikleri ise şu şekildedir;

Ligin dördüncü haftasında Galatasaray ile 2 – 2 berabere kalan Trabzonspor ligin altıncı haftasında Konyaspor ile 2 – 2 Alanyaspor ile de 1 – 1 berabere kalmıştır. Trabzonspor bu skorla ligin üçüncü sırasında yer almaktadır.

Kaynak: https://demokratparti1946.com/

İlgili Yazılar