Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sinema Öğrencisi Abdülsamet Gödeoğlu

Sinema Öğrencisi Abdülsamet Gödeoğlu

haber haber -
58 0

Sinema Öğrencisi Abdülsamet Gödeoğlu

Abdülsamet Gödeoğlu çektiği kısa filmler ile ön plana çıkmaya başlayan bir sinema öğrencisidir. Kahramanmaraş’ta doğan genç isim Özel Beyza Lisesi’nden mezun oldu ve sonra üniversite sınavına girdi. Üniversite sınavından sonra ise çeşitli sebeplere bağlı olarak mezuna kalmayı seçti. Daha sonra ise mimarlık okumak için yurtdışına gitti.

Yurtdışında 8 ay eğitim aldıktan sonra asıl istediğinin çocukluk hayalinin peşinden gitmek olduğuna karar verdi ve Türkiye’ye döndü. Burada Beykent Üniversitesi’nde radyo televizyon ve sinema bölümüne hızlı bir giriş yaptı ve hayalinin peşinden bölümüne dört elle sarıldı. Hayatını kendine has biri olarak yaşamak isteyen Gödeoğlu farkını ortaya koymak ve diğer insanlar için örnek birisi olmak istiyor.

Gödeoğlu Geleceğiyle İlgili Ne Düşünüyor?

 

Abdulsamet Gödeoğlu geleceği ile ilgili parlak fikirlere sahip bir genç olduğunu yaptıkları ve fikirleri ile belli ediyor. Kendisi şimdiye kadar çeşitli kısa filmler çekti. Aynı zamanda yeni film fikirleri olduğunu da söylüyor. ASG olarak adlandırdığı kendine has bir tarzı vardır.

Bu imajını çektiği kısa filmlerine de yansıtıyor. Aynı zamanda eğitim süresince yapabildiği her şeyi yapmaya da özen gösterdiğini belirtiyor. Böylece ileride hiçbir şeyde pişman olmamak istiyor. Bunların yanı sıra kariyerini en iyi şekilde yaşamak için kendisini geliştirmeye ve farklı türde projeler için hazırlanmaya da devam ediyor.

İnstagram =sametgodeoglu

İlgili Yazılar