Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum Kaplama Nedir?

haber haber -
11 0

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum kaplama dişlerin doğrudan zirkonyumla kaplanmasıdır. Dişlerinizin İzmir implant tedavisinde olduğu gibi zirkonyumla da kaplanması mümkündür. Bu tedavi uygulaması uzman diş doktoru tarafından yapıldığında %100 başarılı sonuç sunar. Zirkonyum kaplamada diş ve diş etlerinin tahrip olması söz konusu değildir. Bu yöntem doğrudan diş ve diş etleri sağlığının güvence altına alınmasını sağlar.

Zirkonyum Kaplama Güvenilir mi?

2021 İzmir zirkonyum tedavisi son derece güvenilirdir. Yüksek başarıyla uygulanan zirkonyum uygulaması bugün birçok bireyler tarafından güvenle tercih ediliyor. Bu tedavi uygulamasının güvenilir olmasının temel nedeni doğrudan zirkonyum maddesi üzerinden uygulanmasıdır. Bilindiği üzere zirkonyum en kaliteli maddeler arasında yer alıyor.

Yüksek sağlamlığı sayesinde dişlerinizin kusursuz bir şekilde kaplanmasını sağlar. İzmir zirkonyum kaplama dişlerinizin ayrıca uzun ömürlü olmasını sağlar. Diş ve diş etlerindeki birçok sorunlar dişlerinizin kısa sürede çürümesine sebep olur. İzmir zirkonyum kaplamayla diş çürümesinden kurtulabilirsiniz. Bu sebeple zirkonyum kaplama bugün profesyonel diş doktorları tarafından tavsiye ediliyor.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Öncelikle İzmir diş estetiği fiyatlarının incelenmesini tavsiye ediyoruz. Bu kapsamda zirkonyum kaplama tedavisi daha ucuz fiyattan yaptırılabilir. Zirkonyum kaplama metal zirkonyum kaplama ve metalsiz zirkonyum kaplama olarak 2 çeşittir. Metal kaplamalı zirkonyum dişlerinizin metal ve zirkonyum karışımı üzerinden kaplanmasıdır.

Paslanmaz metal ve zirkonyum dişlerinizin daha güvende kalmasını sağlar. Metalsiz zirkonyum kaplamaysa tamamen metal olmadan sadece zirkonyum üzerinden dişlerinizin kaplanmasıdır. Her iki zirkonyum kaplamada da garantili sonuç elde edilir. Zirkonyum kaplama türleri global anlamda tercih ediliyor. Bu kapsamda en çok önerilen diş tedavileri listesinde yer alıyor.

İmplant Nasıl Yapılır?

Lider İzmir diş tedavi kliniğinde bu tedavi seçeneği belirli aralıklarla yapılır. Kaybedilen dişlerin miktarları bazından diş implantı birkaç seans üzerinden tamamlanır. Diş boşluğu doğrudan diş doktoru tarafından değerlendirilir ve buna göre implant diş hazırlanır. Bu aşama birkaç dakika sürebilir. Hemen sonrasında atel üzerinden diş implantı diş boşluğu üzerinden yerleştirilir.

İmplant doğrudan kaliteli ve paslanmaz özelliğe sahip olan özel diş vidası üzerinden uygulanır. Bu kapsamda en düşük 50 yıllık uzun bir ömür sunar. İmplant tedavisi sonrasında dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. Bu kapsamda İzmir implant dişlerin korunmasına yönelik sert ve kabuklu kuruyemiş tüketilmesinden kaçınılmalıdır. Günlük düzenli bir biçimde ağız ve diş bakımı yapılmalıdır.

İmplant Kimlere Uygulanır?

Diş implant tedavisi özellikle dişleri eksik olan ve kalitesiz dişlere sahip olan herkese güvenle uygulanabilir. İzmir İmplant tedavisi ayrıca modern diş tedavilerinden biridir. Bu kapsamda beklentilerinize kusursuz bir şekilde hitap eder. İmplant tedavisinde risk durumu yoktur. Tüm diş estetiği tedavileri hijyenik bir ortamda gerçekleştirilir. Bu kapsamda hastaların enfeksiyon kapması söz konusu değildir.

Diş Estetiği Nedir?

Diş estetiği dişlerinizdeki çarpık yapının düzenlenmesini kapsar. Bu uygulama doğrudan dişlerinizin daha estetikli olması amacıyla gerçekleştirilir. Bu kapsamda daha doğal ve estetikli gülüşlere sahip olabilirsiniz.

Diş estetiği diğer tedavi seçeneklerinden farklı olarak çarpık diş uçlarının özel bir törpü cihazı üzerinden kusursuz bir şekilde törpülenmesidir. Törpülenen dişler daha ağız ve çene bölümüyle ayrıca kusursuz bir uyum içerisinde yer alır. Diş estetiğinde risk etkenleri söz konusu değildir. Bu sebeple bu tedavide de birey memnuniyeti maksimum seviyede yer alır.

Diş Estetiği Fiyatları

Diş estetiği fiyatları düşük olması sizlerin ekonomik anlamda avantajlı kalmanız açısından önemlidir. Bu kapsamda güncel diş estetiği fiyatlarını takip etmenizde faydalar bulunuyor. Evinizin konforunda İzmir diş klinik merkezinden diş estetiği, implant ve zirkonyum güncel fiyatlarını inceleyebilirsiniz. İzmir diş estetiği fiyatları her yıl değişebiliyor.

Bu durumun birçok nedenleri söz konusudur. Fakat tüm diş tedavi fiyatları 2021 yılında beklentileriniz doğrultusunda sunuluyor. Bu kapsamda ek tedavi ücreti ödemeden diş tedavisi olabilirsiniz. Çarpık dişler sosyal hayatı negatif yönde etkiler. Bu sebeple İzmir diş estetiği tedavisinden faydalanmanız sizlere daha konforlu bir yaşam sağlar.

İlgili Yazılar