Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk Lipoliz Nedir?

haber haber -
8 0

Soğuk Lipoliz Nedir?

Cerrahi işlem gerektirmeyen soğuk lipoliz bölgesel zayıflama konusunda üstün performansı ile her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Vücutta biriken inatçı yağ hücrelerini hedefleyerek donduran soğuk lipoliz sonrası ölü hücreler vücuttan doğal bir şekilde atılır.

Soğuk Lipoliz Etki Ne Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

Liposuction tekniklerinden biri olan soğuk lipoliz bölgesel incelme konusunda son dönemlerde en çok tercih edilen uygulamalardan biridir. Operasyon ilk seanstan itibaren etkisini göstermeye başlar. Özellikle işlemden 15 gün sonra operasyon gerçekleştiği alanda 2-3 santim incelme görülür.

Çevre dokulara zarar vermeden etkin bir şekilde kullanılan soğuk lipoliz sonrası dondurulan yağ hücreleri kendiliğinden yok olurlar. Dolayısıyla bölgedeki inatçı yağ dokusunun varlığı seans sayısını da belirler. Soğuk lipoliz fiyatları kullanılan ürünlerin kalitesi doğrultusunda belirlenir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Soğuk lipolizin en önemli avantajı ise her bölgeye uygulanabilir olmasıdır. Bel, karın, kol, bacak ve kalça gibi inatçı yağların bulunduğu her alana uygulanır. Soğuk lipoliz fiyatları bölge sayısının artması ile artış gösterir.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Vücudun bazı alanlarında ilk seansta istenilen incelme sağlanır. Bazı bölgelerde ise 2-3 seans yeterli olabilir. Soğuk lipoliz fiyatları artan seans sayısı sonrası belirlenir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Yapılacak uygulama doktora ve merkeze göre farklı fiyatlandırılabilir. Soğuk lipoliz fiyatları güncel hali ile ilgili kişilere duyurulur.

Ulthera Teknolojisi

Ulthera fiyatı tek seans olarak belirlenir. Çünkü ulthera esneklik özelliğini kaybetmiş cildi yeniden gerdirerek sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Geliştirilmiş bir teknoloji olan bu yöntem sayesinde kolajen üretimi yeniden tetiklenerek ciltte sıkılaşma başlar.

Son derece konforlu olan bu uygulama cerrahi herhangi bir müdahale gerektirmiyor. Kullanılan ulthera cihazı içeriğinde bulunan ses dalgaları cildin en alt katmanlarına kadar ısı enerjisi gönderir. Böylece uyarılan ciltte sıkılaşma ve gerginlik meydana gelir. Ulthera fiyatı ciltteki sarkma ve gevşemeye göre değişkenlik gösterir.

Ulthera Nedir?

Lifting etkisi gösteren ulthera teknolojisi günümüzde en çok tercih edilen popüler cilt yenileme yöntemidir. Ulthera ameliyatsız germe operasyonudur. Ulthera fiyatı işlemin gerçekleşeceği bölgeye göre belirlenir.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Cihazın fokuslu ultrason başlığı cilt üzerine temas ettikten sonra cildin alt katmanları elde edilen görüntüler sonucunda ışınlar yardımı hasara uğratılır. Böylece oluşturulan hasarlar yardımıyla kolejen üretimi tetiklenir. Ulthera fiyatı kombine edilen işlemler ile birlikte belirlenir.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Ulthera uygulaması için cildinde sarkma ve gevşeme bulunan tüm bireyler birer adaydır. Özellikle cildin kendini yenilemeyi bırakması ve esnek yapısını kaybetmesi halinde uygulamaya başvurulabilir. Ulthera fiyatı kliniklerin güncel fiyatları doğrultusunda belirlenir.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Ritmik hareket özelliğine sahip G5 masajı titreşimli bir şekilde hedeflenen yüzeyde çalışır. Sağlık alanında ve özellikle de selülit giderme de büyük role sahip olan G5 masajı medikal estetik alanında da kullanılmaya başladı. Etkileri ve başarısı günden güne artan G5 masajı bölgesel bağ dokusunu güçlendirerek incelmeyi sağlar.

G5 masajı vücudun kan dolaşımını hızlandırarak kötü toksinleri dışarı atar. Böylece işlem sonrası kişiler kendilerini daha rahat hissederler.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

Avantajlı bir teknoloji olan G5 masajı vücudun sağlıklı bir görünüme kavuşmasında büyük öneme sahiptir. En önemli avantajı yağ yakımını hızlandırılarak kötü görüntüye neden olan selülitleri ortadan kaldırır. Cildi yenileyen G5 masajı vücudun her alanına uygulanabilir.

G5 masajı aynı zamanda vücudu rahatlatan bir işlemdir. Bu nedenle masaj sonrası bireyler kendilerini iyi hissederek stresten uzaklaşırlar.

G5 Masajı Fiyatları

Yeni nesil teknoloji olan G5 masajı fiyatları kişiden kişiye değişir. Çünkü seans sayısı kişinin ihtiyacı doğrultusunda düzenlenir.

 

 

İlgili Yazılar