Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Burun Estetiği 2021 Fiyatı

Burun Estetiği 2021 Fiyatı

haber haber -
9 0

Burun Estetiği 2021 Fiyatı

Rinoplasti yani burun estetiği fiyatları 2021 yılında İstanbul profesyonel estetik ve cerrahi merkezlerinde her bütçeye hitap ediyor. Bu kapsamda minimum ödemeler yaparak kaliteli rinoplasti ameliyatı olabilirsiniz. Diğer estetik uygulamalarında olduğu gibi rinoplasti fiyatları da her yıl güncelleniyor.

Bu kapsamda evinizin konforunda 2021 rinoplasti güncel burun estetiği fiyatları doktorunuzun kurumsal web sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Rinoplasti bugün en çok ihtiyaç duyulan estetik uygulamaları arasında yer alıyor. Kapalı ve açık rinoplasti olmak üzere toplamda 2 farklı tür üzerinden gerçekleştiriliyor. Rinoplasti ameliyatı genellikle sadece 2 saat kadar sürüyor. Bazı durumlarda en fazla 3-4 saate kadar çıkabiliyor.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir?

Toplumda burun estetiği ameliyatı olarak da tanımlanan rinoplasti doğrudan burundaki sorunların yok edilmesi amacıyla uygulanan cerrahi bir işlemdir. Bu uygulama doğrudan hijyenik ameliyathane ortamında gerçekleştiriliyor. Hastane ve doktor klinik merkezlerinden uygulanabiliyor.

Rinoplasti geçmiş dönemlerden buyana kesintisiz bir şekilde uygulanmaya devam ediliyor. Bu amaç doğrultusunda burun organının daha estetikli ve kusursuz bir dizayna sahip olması sağlanıyor.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Rinoplasti, uzman hekim tarafından uygulanır. Bu cerrahi işlem kapalı veya açık burun estetiği fiyatları tarzından uygulanabiliyor. Kapalı rinoplasti doğrudan burun kanatlarının açılarak uygulanır. Açık burun estetiği ameliyatıysa her iki burun kanatlarının açılmadan doğrudan burun içerisinden uygulanan cerrahi işlemdir. Her iki rinoplasti ameliyat türünde de burundaki tüm biçim bozuklukları düzeltilir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Rinoplasti daha çok burun yapısından memnun olmayan ve burun etlerine sahip olan bireylere uygulanır. Bunun haricinde toplumda da yaygın görülen kavisli burun yapısının düzeltilmesinde de bu ameliyat türü tercih edilir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Rinoplasti ameliyatından 7 gün sonrasında ilk kontrol ilgili doktor tarafından yapılır. Bu aşamada burundaki bandaj çıkartılır. Sonrasında olası ödemlerin azaltılması açısından burun üzerine kaliteli bantlar uygulanır. Hasta doktor tarafından sunulan burun temizleme krem ve spreylerini düzenli olarak kullanmalıdır.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Rinoplasti estetik ameliyatı sonrası iyileşme süresi kısadır. Sadece ciddi rinoplasti ameliyatlarında bu süreç uzayabiliyor. Burun ameliyatından sonraki iyileşme süresi genellikle 3-4 hafta olduğunu belirtebiliriz. Bu süreç sonrasında burun hızlı bir şekilde düzene giriyor.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

İstanbul’da rinoplasti ameliyatı için uzun süre kalmanıza gerek yoktur. Bu doğrultuda ameliyat randevusu aldığınızdan sadece 1 gün öncesinden İstanbul’da hazır olmanız yeterlidir. Hastanede ise sadece 1 gün kalmanız genellikle yeterlidir.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Rinoplasti ameliyatından sadece 1 gün sonrasında hastalar taburcu olabilir. Bazı durumlarda bu sürece gerek bulunmaz. Buna en doğru karar ameliyatı yapan doktor tarafından verilecektir.

Estetik Sonrasında Hastasında Çok Ağrı Olur mu? Morluk Ya da Şişlik Olur mu?

Rinoplasti ameliyatı sonrasında hastada ciddi anlamda ağrılar meydana gelmez. Çünkü bu cerrahi işlem doğrudan acısız bir şekilde gerçekleştirilir. Fakat ameliyattan sonrasında hafif düzeyde morluk ve ödemler meydana gelebilir. Etkili kremler üzerinden bu yan etkiler kolayca kontrol altına alınabilir. Rinoplasti ameliyatı sonrasında oluşan morluk ve ödemler bireylerin yaşam kalitesini düşürecek düzeyde değildir.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

2021 burun estetiği fiyatları ek ücretsizdir. Bu bakımdan burun estetiği ameliyatında hastaların ek ücretler ödemesi söz konusu değildir. Estetik ameliyat fiyatları da doğrudan yetkili resmi kurum olan Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli bir şekilde belirlenir.

Bu kapsamsa doğrudan estetik ve plastik cerrahi doktor kliniklerine aktarılır. Bu ameliyatı İstanbul üzerinden gerçekleştirmeniz sizlere avantajlar sağlar. Çünkü saygın doktorlar doğrudan bu ilimizde yer alıyor. Ayrıca herhangi yabancı ülkeler üzerinden de İstanbul’dan burun estetiği fiyatları ve ameliyatı için online randevunuzu hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

https://www.seckinulusoy.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

İlgili Yazılar