Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Matriks Halka Arz Başvurusu Yaptı

Matriks Halka Arz Başvurusu Yaptı

haber haber -
13 0

Matriks Halka Arz Başvurusu Yaptı. Matriks şirket paylarının bir kısmını halka arz etmeye hazırlanıyor. Halka arz işlemi için SPK’dan onay almak için başvuru yapan şirket başta borsa verileri olmak üzere veri dağıtım işlemleri gerçekleştiriyor.

%100 Yerli Sermaye İle Kuruldu

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş adıyla faaliyet gösteren şirket halka arz işlemi için SPK’dan izahme onay sürecini başlattı. Bankacılık ve finans sektör verileri başta olmak üzere piyasalara yönelik veri, haber ve analiz alanlarında uzman kadrosu ve teknik altyapısı ile hizmet veriyor. 2003 yılında kurulan şirket yüzde 100 yerli sermaye yapısına sahip.

Matriks 2003 Yılında Kuruldu

Matriks, 20 yıldır başta ekonomi ve borsa veri iletimleri, emir işleme, teknik analiz, makro ve mikro analizler, sektörel haber ve sektörel analizler olmak üzere ekonomi alanında yazılımlar üreten ve sistemlerin çalışması için teknik alt yapı hizmeti vermektedir.

Garanti Yatırım Menkul Kıymetler Yetkilendirildi

Matriks, halka arz sürecinin yönetilmesi ve halka arz işlemleri için Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.’yi yetkilendirdiğini duyurdu.

Matriks Hangi Alanda Faaliyet Gösteriyor

Bitcoin Gün İçinde 50 bin Dolar Sınırını Aştı

İlgili Yazılar